Allikeriste

Salg og opsætning af allikeriste

Du har måske set fuglene kredse om din skorsten, og bringe redemateriale med hjem til den. Allikerne er flittige fugle og de samler alt hvad de kan finde på gade og vej. Primært grene, vissent græs og mos, men skorstensfejeren har set børnesko og strømper, plastic, papir, snor/reb, og sågar en enkelt bh i tidens løb.

Allikens redebygning i din skorsten er ikke blot til gene for fyringen, men kan være direkte livsfarligt hvis det ikke opdages i tide. Har du brændeovn opdager du det som regel ved manglende træk i skorstenen og deraf røg i stuen. Har du oliefyr eller anden automatisk styret kedel vil fyret ofte gå ud når reden i skorstenen bliver for tæt, men inden da kan der udvikles livstruende kulilte. Vi oplever dog af og til at fyret bliver ved med at køre, og så bliver situationen hurtigt kritisk. Tænker du på sikkerheden for dig og din familie, så ring straks til os. En af skorstensfejerens vigtigste opgaver er at borgerne skal kunne fyre sikkert, så også her kan vi hjælpe dig.

Få din allikerist til skorsten nu!

For at undgå problemer med kulilte og manglende træk, tilbyder vi dig at montere en allikerist på toppen af din skorsten. Risten fås i forskellige størrelser og skulle der være behov for en lavet i specialmål, klarer vi også det. En rist i standardstørrelse koster kr. 500,- inklusiv moms og montering hvis den opsættes når vi er på turen. Ekstrakørsel samt udtagning af allikerede betales efter gældende timebetaling.

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål, eller er interesseret i at vide mere om allikeriste, køb og opsætning så er du velkommen til at kontakte os på, telefonnummer: 2045 9390 eller på e-mail: mheis@mail.dk

Allikeriste | Skjernaafejeren