Som skorstensfejer udfører vi…

Lovgrundlaget for skorstensfejning i Danmark er ”Bekendtgørelsen om brandværnsfor-anstaltninger for skorstene og ildsteder”. Den fastslår hvad og hvor ofte der skal fejes og hvem der skal udføre opgaven. Derudover angiver den også hvordan kommunerne skal tilbyde borgerne at få foretaget den lovpligtige fejning. Samtidig sætter Skorstensfejerlaugets kvalitetssikring standarder for hvordan arbejdet rent praktisk skal udføres.

Ud over lovpligtig fejning foretager vi også, ekstrafejninger hvor det er nødvendigt. Dette er selvfølgelig lavet efter behov og individuel vurdering, og i samråd med den enkelte kunde. Du kan altid kontakte din skorstensfejer for at få en snak om behovet for evt. ekstra fejninger eller andre foranstaltninger. Dette kan være med for at nedbringe mængden og arten af soden i din skorsten, og dermed mindske risikoen for brand og forgiftning.

Se vores forskellige ydelser her!

Allikeriste

Brandtilsyn

Kedelrensning

Rens af tagrender

 

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud! Ring på telefonnummer: 2045 9390, gør brug af vores kontaktformular eller send os en e-mail på: mheis@mail.dk